Accesorii

Accesorii

Filtre de aer și sisteme de control - purificare și automatizare

Îți dorești un aer mai curat în interiorul casei tale? Optează pentru un tip de filtru de aer care ți se potrivește! Indiferent de modelul de recuperator de căldură Climtec ales, poți instala oricare dintre filtrele de aer disponibile. Dacă te decizi la un recuperator căldură Climtec din gama Standard, el include din fabrică un filtru G3. În schimb, modelele Base nu dispun de filtru de aer, așadar e necesară achiziționarea separată. Recuperatoarele de căldură Climtec oferă acces facil pentru schimbarea filtrelor, care trebuie schimbate periodic, în funcție de nivelul de poluare din zona clădirii.

Pentru un nivel de comoditate sporită, alege un sistem de ventilație cu recuperare de căldură Climtec cu control automatizat! Adaptate nevoilor tale, produsele Climtec funcționează atât cu telecomandă proprie, printr-un panou de comandă, cât și simplu, cu întrerupător.

Cum alegi un filtru de aer potrivit

Dacă locuiești într-o zonă cu un nivel mai scăzut de poluare, poți opta pentru un recuperator de căldură Climtec Standard sau pentru adiția unui filtru de aer G3 pe unul dintre modelele Climtec Base. Acest tip de filtru aer este ideal pentru particulele mai solide din aer precum puful de plante, praful metalurgic, funinginea și clorura de fier. Celelalte tipuri de filtre de aer disponibile - cele de carbon sau cele cu cărbune activ sunt mai potente, filtrând o varietate mai largă de contaminatori. Acestea sunt destinate locuințelor expuse la mai multe surse exterioare de poluare. Filtrul de aer de carbon împiedică gazele de eșapament, fumul de țigară și mirosurile neplăcute. În ceea ce privește filtrul de aer cu cărbune activ, acesta este ecologic și combate eficient poluanții gazoși de origine organică și anorganică.

Lider în domeniul ventilației cu recuperare de căldură, Climtec utilizează tehnologii moderne ce îndeplinesc cele mai înalte cerințe. Specialiștii în ventilații ucrainieni produc exclusiv recuperatoare de căldură conforme cu nivelurile de calitate europene.