Climtec QUATTRO

Climtec QUATTRO

Recuperatoare de căldură CLIMTEC din gama QUATTRO 

Climtec QUATTRO este o gama de sisteme de ventilație descentralizate cu recuperare de căldură cu design nou cu grilă din lemn, control Wi-Fi, senzori de temperatura interioară și exterioară, umiditate, CO2 și alte îmbunătățiri, fiind proiectate pentru a asigura un confort termic optim în spațiile interioare.

Recuperatoarele Climtec Quattro sunt echipate cu un schimbator de căldură din aluminiu cu suprafata mare de schimb, care permite schimbul de căldură între aerul viciat evacuat și aerul proaspăt introdus în spațiul interior. Aceste sisteme de ventilatie cu recuperare de căldură asigură o temperatură și o umiditate constantă în interior, contribuind la reducerea costurilor de încălzire și răcire și, implicit, a facturilor de energie electrică.

Aceste sisteme de ventilație cu recuperare de căldură Quattro sunt disponibile în mai multe modele, cu capacități diferite de debit de aer și performanță energetică, pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect. De asemenea, sunt fabricate din materiale de calitate superioară, astfel încât să ofere o durată de viață îndelungată și să necesite un efort minim de întreținere.

Recuperatoarele Climtec Quattro sunt o soluție excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească confortul termic în clădiri, în timp ce reduc costurile de energie și contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon.