Articole blog

39 views
News

Importanta ventilatiei in 2024
59 views
News

2024 este anul ventilației eficiente în locuințe și clădiri - O nouă eră a confortului și sănătății.

Pe măsură ce inaintam 2024, importanța ventilației în locuințe și clădiri atinge noi culmi, devenind o piatră de temelie pentru realizarea unui mediu sănătos și confortabil.

Istoria ventilatiei
99 views
News

Istoria tehnologiei de ventilație datează din cele mai vechi timpuri. Societățile antice au dezvoltat o varietate de metode pentru a controla căldura și umiditatea în spațiile închise.

Elevii și calitatea aerului din școli
362 views
News

140 views
Video

Știm că îți dorești mereu aer sănătos acasă, fără să pierzi căldură, cu un minim de investiții.

Cum îți afectează poluanții interiori sănătatea
274 views
News

Chiar dacă locuiești într-un oraș activ și aglomerat, e destul de probabill ca aerul din locuința ta să fie mai poluat decât aerul exterior. Pe lângă substanțele dăunătoare care intră din exterior, fie pe fereastră, prin crăpături sau chiar odată cu tine, există numeroase produse și activități din locuință care emit poluanți periculoși.

Importanța aerului proaspăt în timpul somnului
310 views
News

Importanța somnului este vitală, iar diferența dintre un somn bun și unul necalitativ nu ar trebui trecută cu vederea. Pentru a ne odihni pe timpul nopții trebuie să ținem cont de mai multe aspecte. Ziua este esențial să facem sport și să nu mâncăm cu câteva ore înainte de culcare. 

Mucegaiul din locuință: cauze și soluții
899 views
News

Ce este mucegaiul

Mucegaiul este o ciupercă microscopică ce se înmulțește prin spori. Este important de reținut că speciile de mucegai care apar pe alimente sau în mediile exterioare nu au aceleași caracteristici precum cele de interior.